Over mij

Hoi, ik ben Lianne, gevorderd beginnend naaister (als dat iets is), maar belangrijker: behoorlijk gepassioneerd over mijn hobby!

Mijn blognaam komt van het overduidelijke feit dat alle naden ALTIJD geperst moeten worden na het naaien. Plus: na het naaien komt het bloggen, WordPress om precies te zijn. Ten derde werk ik in de journalistiek, dus ik heb nog iets meer met ‘pers’ dan alleen deze twee dingen.

Ik heb al zoveel geleerd door het lezen van andermans naaiblogs, dat ik het tof vind om de kennis die ik opdoe zelf ook te delen. Zo hebben andere naaisters er ook weer iets aan!

Alle beeldmateriaal en teksten op mijn blog zijn gemaakt door mij (en waar dat niet zo is, heb ik expliciet toestemming gevraagd en gekregen om het beeld te gebruiken). Op zowel mijn beeld als tekst rust copyright. Wil je iets gebruiken, stuur me dan even een berichtje. Citeren met een verwijzing mag natuurlijk altijd.

Mijn blogposts zijn in principe niet gesponsord. Mocht dit wel een keer voorkomen, dan is dat duidelijk benoemd in de betreffende post, en ik geef eerlijk mijn mening. Mocht je interesse hebben in een samenwerking, stuur dan even een mailtje naar sewandpressblog[@]gmail.com. 

Veel plezier op mijn blog!

Lianne

2 Reacties

 • Andries

  Via google ben ik op jouw site terecht gekomen en ik vroeg mij af in hoeverre je open staat voor samenwerkingen?
  Voor ritswinkel.nl ben ik opzoek naar mensen die naar mij linken waardoor mijn website hoger in google komt, uiteraard in ruil voor een gratis rits.

  Is dit iets waar u interesse in heeft?

  • Lianne - Sew & Press

   Hoi Andries,

   Er staan nog genoeg broeken op de planning, dus dat lijkt me een prima plan 🙂 Stuur even een mailtje naar sewandpressblog[@]gmail.com, dan kunnen we per mail verder communiceren.

   groet
   Lianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *